23.10.07

Soğuk! 2

Yazdığımız son yazıdan sonra eski Maşaşuşeç Teknik Üniversitesi profesörü ve şimdilerde ise Orta Doğu Keklik Üniversitesinde meteoroloji ve kırsal mikro iklimler uzmanı olan Dmitriy Petrov bizlere fax çekti. Fax kısaca şunu içermekte idi:

Sevgili sıcak kanlı, soğuk düşmanı,

Sizin dermanınız bu reçetedir:
-Bi tane boğazlı kazak
-İçine bi yünlü fanila
-Tercihe göre ince deri yada parmaksız eldivenler
-Popoyu sıcak tutacak bir pantalon (kot olmaz misal, su tutar kotlar)
-Bir adet trençkot (önü açık olucak)
-Tercihe göre rüzgarda savrulacak ama yüzü gözü kapatmayacak uzunlukta saçlar
-Yine tercihe göre sigara

Bunları alıyorsunuz ve rüzgarlı bi günde birleştiriyorsunuz. Yazın hayatta yakalayamayacağın karizmayı kışın yakalıyor, ulan bu kış denen meret aslında ne güzel mevsimmiş diyorsunuz. Afiyet olsun


Tabi bu faxın ardından Dmitriy Petrov ile temasa geçiverdik.Malatya Pötürge civarından yayın yapan bir yerel televizyonda tartışmaya çağırdık. Esas amacımız bu soğuk severlerin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunları gözler önüne sermek idi.. İşte bu kıran kırana geçen tartışmadan kısa kısa başlıklar;

...

C:
Sevgili profesör, verdiğiniz listeyi inceledim. Bakın ben gece t-shirt ile bile yatmam, boğazlı kazak denilen nane inanılmaz sıkıntı veren bir soğukseven insan dayatmasıdır, siyonist güçlerin oyunudur. Aynı kravat adı verilen materyale tapanların simgesi gibi boynu yanlarından sarar ve nefes almayı dahi zorlaştırır. Sakallarınıza takılır ve acı verir. Giymesi ve çıkarması zordur. İngilizcesinden (turtle neck) hareketle insanı bir kaplumbağa formuna sokar ve insanı yavaş hareket eden, yeşil aptal bir hayvan olmasını sağlamaya çalışır. İşte soğuksevenlerin gerçek yüzü! Deşifre oldunuz artık!


Fanila desen bir kere karizma resetleyen iki şeyden biridir. Fanila+siyah çorap kombosunu gören kadın cinsellikten 2ay soğur vaginismusa yakalanır.. Araştırın vaginismus yüzde olarak soğuk yerlerde fazladır. fanila gibi design fakiri ve genel olarak rengi iğrenç bir beyaz olan o garip ürünü giymiş birini (kız olsam) ben görsem ben de soğarım cinsellikten.

Parmaksız eldiven ise hem soğukseven hem de sigara içen Siyonistlerin ülkemiz üzerinde bi oyunudur. Bakın benim ellerim üşüyor, parmaklarım üşüyor! Ancak bu ürün parmaklarımı kapatmıyor! İşte emperyalist güçlerin bizi kandırdığı nokta bu! Ürün bize anlatılan, reklamı yapılan işlevi yerine getirmiyor! Ha bunun parmakları kapatanı da vardır ancak bunun ile eşya tutmak imkansızdır (her kış ürünü gibi) hareket kabiliyetini kısıtlar. Bir de kuzeyde geyik eti yiyen Rusların kullandığı başparmak+ diğer dört parmağı kapatan tek parça şeklinde olan eldivenler var ki. Onlar daha da beter...

Popoyu sıcak tutmak ayrı bi mesele.. Ayakta 1,5kg ağırlığında botlar ve bacaklarda 5mm kalınlığında kadife isimli berbat materyalden yapılmış pantolon ile merdiven çıkmak bile bir işkence haline gelebilir.

Ki yazın tabiri caizse ip gibi yanınızda taşığıdığınız kollarınız, kalın palto ve soğukseven siyonist ve hatta soğutaycıların milli elbisesi olan kalın boğazlı kazak sebebiyle gövdenin yanı olan doğal konumlarından ayrılmış ve kollarınız
/|\
şeklinde vücudunuzdan uzaklaşmıştır. Tombik tombik gezersiniz etrafta..

Trençkot dediğiniz hede ile ben donarım.. =( Kış şartları için özel geliştirilmiş paltolar, ürünler alıyorum.. Ancak biraz ısınıyorum. En azından tıkırdamıyor kemiklerim

Saçlarım ise uzun biraz. Gördüğünüz gibi o da var bende.

Ayrıca işte Soğutaycıların bizi kötü alışkanlıklara (aynı soğuk hava gibi) ittiğinin kanıtı! Adam beni sigaraya alıştırmak istiyor. Uzuuun uzuun yıllar önce kullandığım bi kelimeyi kullanmak istiyorum şu an;
PIŞIIK!


Ama artık biz geliyoruz. Dostlarım soğuk hava koşullarına rağmen her buzulun altında ellerinde yaktıkları çakmaklarla, bunsen ocakları ile buzları eriterek ve havaya metan gazı salarak süreci hızlandırıyorlar!

YAŞASIN GLOBAL ISINMA! YAŞASIN ISINMIŞ YENİ DÜNYA DÜZENİ

Dmitriy:
Soğutayistlere karşı mücadele eden cezasını da bulur! Ayrıca metan gazı salan arkadaşım. Sana cevaplar hazırladım


Sen bilmiyor musun ki İsveçli bilim adamları klinik testler sonucu "siyah fanila" diye bişey icad ettiler? Aynı işi bi tişörtte gayet güzel görebilir kazağın içinde. Vajinismusmuş. Sen de belli soğuktan onun öbürü oluyo!

Parmaksız eldiven takmadığın gün gibi ortada. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diyoruz biz buna akademik dünyada.

Trençkotta ben donarım diyerek zaten ne kadar garip bir organizma olduğunu öğrenmiş olduk. Sana söyleyecek bi lafım kalmadı. Zaten sigara tuzağımı da bozmuşsun.Evet! Öyle yani. Kaldı ki Trükiye'de Antalya Mersin gibi bölgelerde nem oranı %124 gibi seviyelere yükselmektedir. Kısaca sıcaklık bu bölgelerde soğuğa oranla çok daha tehlikelidir.

C:
İşte bu Soğutayistlerin iç yüzünü dışarıya vuran bir kanıt daha!

Öncelikle Evangelistler ile dirsek temasında bulunduklarını inkar etmeyen Soğutayistler, şimdi de bize çamur atmakta ve lekelemeye çalışmaktadırlar! Bu vahim durum içlerinde bulundukları acınası durumu tüm kamuoyu nezdinde gözler önüne sermiştir. Dahası Scientology tarikatının da desteğini alıp İsveçli bilim adamları ile çalıştıklarını kendileri itiraf etmişlerdir. Üstte de belirttiğimiz cümleyi hatırlatalım hemen

fanila gibi design fakiri ve genel olarak rengi iğrenç bir beyaz olan o garip ürünü giymiş birini (kız olsam) ben görsem ben de soğarım cinsellikten.

ya.. ya.. "genel olarak" beyaz olduğunu söylemişiz. Ancak Soğutaycımız bunu anlamak istememiş besbelli! ve yine Freudian bir yaklaşımla bu arkadaşın giydiği beyaz fanilalar yüzünde reddedildiğini de anlamak zor değil! Fanila siyah olsa bile, fanila faniladır! Slip don rengi mavi olmasa bile sliptir ve dondur ve iğrenç gözükür! İşte karizma kısıtlayıcıları bunlardır!

Parmaksız eldiven adı verilen siyon icadını kullanmış ve değerlendirmiş durumdayım. İşte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak budur! Kayıtlara baktım ve notunu okudum bu ürünün; "Sıfır! geç yerine" işte bu ürünü denemişiz, memnun kalmamışız ve sıfır vermişiz.

Trençkot denilen hede su geçirmez ve astarlı pardüse dir. Peki bunu kim kullanmıştı; hatırlayın!

Columbine Lisesi katliamını yapan bu gençler neden havaların ısınmaya başladığı Mart ayını seçmişlerdi? Neden bu konu üzerine gidilmedi? Yoksa esas sebep soğutaycıların sıcakseven üstün insanları yok etme çabası mıydı?


Hala kalkmış Trench coat diyor! elimde deliller var konuşsam yer yerinden oynar.. Depreme sebebiyet vermeyin lütfen!

%124 nem falan soğutaycı camianın uydurmalarından ibaret sadece. hava o kadar nemi taşıyamaz bilimsel olarak. Bunu size Scientology ile işbirlikçi isveçli bilim adamları bile söyler!

Beni Türk bilim adamlarına emanet edin. İsveçe gitmeye gerek yok..

KYOTOYA HAYIR! YAŞASIN GLOBAL ISINMA!


Evet, yapılan tartışma sonucu sıcak sever insanların haklarını böyle cesurca savundum! Sıcak yeni dünya düzeninde, doğa ananında katkıları ile insanlığı bir üst seviyeye, übermensche taşıyacak olan tüm seçilmiş insanlara aydınlık ve sıcak günler dilerim.

Bu kış sıcaklığın 15'C nin altına düşmemesi dileğiyle esen kalın...

 
Creative Commons License
This work is licenced under a Creative Commons Licence.